Om Flisbybloggen

Flisbybloggens uppdrag är enkelt. Vi ska främja nyfikenhet. Din nyfikenhet på en snyggare trädgård. Och Flisbys nyfikenhet på alla våra kära kunder.

Planerar du för drömträdgården? Då vill du säkert inspireras av fotografier på andra vackra trädgårdar? Och läsa lärorika och spännande artiklar? Du kanske vill ha stenkoll på nya stenar i sortimentet? Eller få svar på dina grubblerier, när ditt trädgårdsprojekt gått i stå? Flisbybloggen kommer inte stilla din nyfikenhet – vi gör dig antagligen ännu mer nyfiken. Men det är precis det vi vill att Flisbybloggen ska göra.

Dessutom är vi väldigt nyfikna på dig. Hur har det gått med det klumpiga och tunga skifferlasset? Har du kommit på någon kul lösning? Skicka in dina trädgårdsbilder – så kan både du och andra kunder imponeras av resultatet. Vi hoppas på stor interaktivitet – och undrar vad vill du veta mer om? Desto mer vi vet om dig – ju bättre blogg kan vi göra. Hör gärna av dig! 

 • Cicci

  har surfat runt lite på er webbplats, den är så fin! Bra initiativ med blogg. Letar sten till vår garageuppfart, gångar, mur etc. Jag har fastnat för Plateau otumlad. Vill gärna ha förslag på olika mönster från er.

 • John

  Hej Cicci!

  Kul att du gillar vår nya hemsida och blogg. Inom kort kommer vi att presentera förslag på olika mönster – med hjälp av er läsare. Håll utkik här på bloggen. Naturligtvis är du också välkommen att ta kontakt med Flisbys säljare, de hjälper dig gärna. Kolla in hemsidan för kontaktinformation.

 • http://www.flisbyab.se Johnny

  Hej Cicci! Som VD önskar jag dig som första bloggare välkommen till vad jag hoppas blir en livfull inspirationskälla till informationsutbyte trädgårdsälskare emellan.

 • Tomas

  Plateaun finns nog inget mönster mall att lägga efter. Det måste nästan bli som det blir. Tror inte den vore snygg om man lade den exakt mönster. La själv stenen för ett år sedan – den var jättekul att jobba med o det blev kanonsnyggt.

  Tompa

 • Lena S

  Jag fattade inte att man -vilket ju egentlien är självklart- skulle betrakta husets yttre som dess kläder förrän jag läste i Flisbys katalog. Det är ju skitviktigt o jag är glad att jag la lite tid på mitt val och inte bara gick och köpte billigaste stenen. jag menar – när jag köper kläder går jag ju inte in o säger – jag vill ha de byxorna som är billigast och bryr mig inte om de är moderna eller av sämre kvalitet. Tack Flisby för informationen/utbildningen.
  Skulle någon ha tips på var man får fatt i höga grå eller svarta urnor i plåt eller keramik är jag tacksam få veta det.
  Lena