Alltid grön gräsmatta med naturtroget konstgräs

Så här i sommartid är det kanske inte så lätt att komma i håg hur gräsmattan såg ut när snön precis hade smält bort… Men på många håll i landet är det liksom inte det grönaste täcket. Inte så konstigt med tanke på den kyla och det mörker den utsatts för i så lång tid. Då hade det sett annorlunda ut med verklighetstroget konstgräs. Konstgräs är också snyggt och smidigt under sommaren…såväl i trädgården som på balkongen. 

Med konstgräs slipper du tänka på gräsklippning och vattning. Men framför allt: Du får en gräsmatta som förmodligen är grönare än på andra sidan tomtgränsen.

Visst är det något speciellt med äkta gräs, inte minst att gå barfota i det. För dig som värdesätter äkta gräs kan konstgräset vara ett bra komplement på områden där det är svårare att klippa eller vattna, till exempel i en slänt.

Flisby har konstgräs i två olika nyanser. Det är naturtroget, mjukt och slitstarkt. Här kan du läsa mer om vårt konstgräs. Förpackningarna innehåller 1×5 meter alternativt 2×25 meter konstgräs. Så här kan det se ut:

konstgrasskiffer konstgräs sverige balkong

You Might Also Like