Ännu en härlig trädgårdssäsong – med mycket grillning – är här

"Värmen kommer smygande och tinar upp ett fruset och trädgårdshungrande Sverige"

Våren är här, och här är också några ord från Flisbys vd Rickard Hjälm. Flisbybloggen önskar dig en riktigt skön vår, och en härlig tid i trädgården Som vi har väntat!

Att det blir vår betyder också att min stora passion för grillning tar fart. Att få stå i röken från grillen på en snygg uteplats och metodiskt få sköta om maten som långsamt tillagas i glödens värme. Det är livet det!

Att välja material till sin grillplats tål att tänkas på. Uteplatsen kan byggas med inbyggd grill i betongmur med platsgjutna bänkskivor. Eller mer som ett natur- område med skiffergolv och omgärdat av kallmurad offerdalsmur. Se några exempel på sidan 33 i vår katalog.

Maten kan sedan serveras på uppvärmda svarta skifferbrickor så den inte kallnar för fort.

Att det blir vår betyder också att årets nyheter rullar in i Flisby. Något som efterfrågats av våra kunder, och som vi lyhört har anammat, är önskemålet om fler färdiga cirklar. Vi utökar därför vårt grafitfärgade granitsortiment med en Ø3 m cirkelsats. Från Afrika kommer en gråbrun kalksten med sammetslen yta. Den är närmast hypnotisk och svår att sluta ta på. Finns både för uteplatsen eller poolområdet samt i en tunnare variant för inomhusgolven.

Kom gärna in till våra butiker med era frågor och funderingar kring era trädgårdsprojekt. Vår företagshistoria och stenkunskap sträcker sig mer än ett halvt sekel och vi är redo att ge er allt vi kan.Skarm5

I år öppnar vi på ytterligare en ort. Det är med stor glädje vi slår upp portarna fär en ny stenbutik i underbara Norrköping. Vackra tegelbyggnader vid strömmen och den lokala Kolmårdsmarmorn pryder staden. Tack fär att vi får komma hit! Ser fram emot ett fantastiskt sten- och grillaår tillsmmans med er alla.

sandsten cirkel gra

 

You Might Also Like