Bli en i gänget på Flisby – flera lediga jobb

Så är våren snart här! Som vanligt behöver vi förstärka personalstyrkan inför säsongen och söker därför flera nya medarbetare. Är du sugen på nya utmaningar? Har du säljvana eller truckkort? Är du driftig och serviceinriktad? Just nu finns flera lediga jobb att söka till butikerna i Flisby, Malmö, Jönköping och Göteborg. Vi söker butiks- och lagerpersonal, men även truckförare. Och du kommer till ett fint gäng medarbetare med god kamratskap. Observera den korta ansökningstiden – vi vill ha din ansökan senast den 12 februari 2017. 

Flisby_kvadratJönköping

BUTIKS-/LAGERPERSONAL, Heltidsanställning.

Göteborg

TVÅ BUTIKS-/LAGERPERSONAL, Säsongsanställning.

Malmö

BUTIKS-/LAGERPERSONAL, Säsongsanställning, cirka 6 månader.

Flisby

TVÅ TRUCKFÖRARE, Säsongsanställning, cirka 6 månader.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att hjälpa våra kunder att välja ur vårt sortiment och kunna vägleda dem till ett lyckat val. Vana av försäljning är meriterande. Truckkörkort är en merit, då en del av arbetet är på butikens tillhörande lager. Har du kunskap om stenläggning är det ett plus. Arbetet som truckförare innebär en del kundkontakt/försäljning.

Vi söker dig som är driftig, serviceinriktad och stresstålig. Du kommer till ett gott gäng medarbetare med god kamratskap.

Vårt sortiment är betong- och natursten till markbeläggning, murar, trappor, staket mm. Våra målgrupper är både konsumenter som vill ha en fin trädgård samt entreprenörer och anläggare.

Har du frågor? Kontakta Margita Berglund. Skicka in din ansökan via mail till Margita Berglund, margita@flisbyab.se senast den 12 februari 2017. Tillträde efter överenskommelse.

flisbybutiker

Flisby AB är ett expansivt företag som grundades 1966 och har ett av marknadens största utbud av marktäckning till trädgård. Vi har gått från att vara ett litet gjuteri på orten Flisby som tillverkade ”Flisbyplattan” till att nu ha etablerat stenbutiker i Göteborg, Malmö, Jönköping, Flisby och Halmstad. Vi har också försäljning via vår stora webbshop. Vårt huvudkontor ligger fortfarande i småländska Flisby. Våra medarbetare är mycket kunniga på vårt breda sortiment och personlig service är ett ledord i företaget. Vi är idag 23 anställda och omsätter ca 74 mkr.

You Might Also Like