Bygg vackra stencirklar med sten från Flisby

En stencirkel kan lätt piffa upp en trädgård. Bygg en cirkel av sten för att avgränsa uteplatsen? Eller bryt av gången med en cirkel i mitten? Eller varför inte ställa ett par solstolar på stencirkeln och göra den till en skön oas att lapa sol på? En stencirkel har flera användningsområden! Flisby har färdiga cirklar – i flera modeller och med olika typer av sten.

Klicka på bilden för att läsa mer om Flisbys stencirklar

Våra färdiga cirklar är smarta att använda eftersom du nkelt får den där mjuka runda formen, utan att behöva kapa och passa ihop stenen. Ett perfekt hemmaprojekt då cirklarna levereras i ett gör-det-själv-kit – det lägger du mycket enkelt på sin plats.

Storsäljaren Plateau finns som cirkel. Den tillverkas i betong och finns i färgerna grå, sandgrafit och grågrafit. Cirkeln mäter 2,56  meter i diameter och i mitten finns ett hål som kan fyllas med exempelvis gatsten, en kompassros, en stegsten eller någon typ av dekorsingel. Alla cirklarna kan med fördel fogas med hjälp av romex som skapar en näst intill ogräsfri fog.

plateau-otumlad-grafit-cirkelPlateau

DSC_0115Plateau

Till alla våra cirklar finns sten i samma färg i andra storlekar så att du kan kombinera cirklarna med andra ytor. Här följer att gäng vackra cirklar i natursten:

skiffer_cirkel_svartSkiffer11 sandsten grå cirkel gatsten4Sandstensandsten cirkel graSandsten

12 Kalksten cirkel grå tegelhus 2Kalksten

2. kalksten_cirkelKalksten

12 Kalksten cirkel grå tegelhus 2Kalksten

You Might Also Like