Flera jobb att söka hos Flisby

En ny trädgårdssäsong närmar sig och vi på Flisby söker därför säsongspersonal till våra butiker i Göteborg, Malmö, Jönköping och Flisby. Till butiken i Göteborg söker vi även personal för tillsvidareanställning. Är du sugen på nya utmaningar? Har du säljvana och truckkort? I så fall uppfyller du våra viktigaste krav. Dessutom är det ett stort plus om du har kunskaper om trädgård och/eller sten.

flisbybutiker

Du behöver alltså inte ha stenkoll redan nu – men vi räknar med att du vill ha det så småningom.

 

BUTIKS- OCH LAGERPERSONAL

Dina arbetsuppgifter är bland annat att hjälpa våra kunder att välja ur Flisbys sortiment och kunna vägleda dem till ett lyckat val. Försäljningsvana är meriterande. Du bör ha truckkörtkort eftersom en del av arbetet är på butikens tillhörande lager.

Vi söker dig som är driftig, serviceinriktad och stresstålig. Du kommer till ett gott gäng medarbetare med god kamratskap. Vårt sortiment är betong- och natursten till markbeläggning, murar, trappor, staket mm.

Våra målgrupper är både konsumenter som vill ha en fin trädgård och entreprenörer och anläggare. 

Din ansökan skickas till Margita Berglund, margita@flisbyab.se senast den 7 februari 2016. OBS! Ansökan till Göteborgsbutiken skickas till lars@flisbyab.se

Tillträde efter överenskommelse.

flisbybutik1

OM FÖRETAGET:

Flisby AB är ett expansivt företag som grundades 1966 och har ett av marknadens största utbud av marktäckning till trädgård. Vi har gått från att vara ett litet gjuteri på orten Flisby som tillverkade ”Flisbyplattan” till att nu ha etablerat stenbutiker i Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad. Vi har också försäljning via vår stora webbshop. Vårt huvudkontor ligger fortfarande i småländska Flisby. Våra medarbetare är mycket kunniga på vårt breda sortiment och personlig service är ett ledord i företaget. Vi är idag 23 anställda och omsätter ca 65 mkr.

 

 

You Might Also Like