Flisby nominerade till pris!

Appen till smartphones, närvaron på Facebook och bloggen du just nu läser är några av anledningarna till att Flisby blivit en av tre nominerade till Årets marknadsförare i Jönköping. Håll tummarna att vi går hela vägen fram till vinnaren avslöjas på Jönköpingsgalan den 15 oktober.

– Det känns mycket hedrande att vara en av endast tre nominerade i vår region med så många duktiga företagare, säger Johnny Hansen, vd på Flisby.

En stor budget för marknasföring har gett resultat. Enligt Johnny Hansen har flera nya kundgrupper märkts i butikerna och i den interkativa kommunikationen på sociala medier.

– Vi har ett fantastiskt fint sortiment, oftast till lägre priser än andra, men om vi inte för ut den informationen så är det ju ingen som vet om det. Det känns lite som att ha stått i skuggan och nu kommit fram i solen igen, säger han.

Miljötänk har också varit en viktig aspekt i Flisbys arbete med att utveckla marknadsföringen.

– Nu skickar vi elektronisk reklam till våra fasta kunder i stället för den omiljövänliga pappersreklamen, säger Johnny Hansen.

Flisby har butik i Malmö och Flisby – men kunderna finns på betydligt fler platser i Sverige. Att synas har därför blivit en allt viktigare uppgift för företaget.

– Genom att ge oss tillkänna får vi en win-win situation där kunden hittar oss och vårt jättestora utbud till låga priser, samtidigt som vi hittar våra kunder, säger Johnny Hansen.

Flisbys butik i Malmö

De tre företag som tävlar om priset är: Heco, Jönköpings Energi och så vi på Flisby.

You Might Also Like