Flisby öppnar butik i Göteborg!

En ökad kundtillströmning från hela västkusten är en av anledningarna till att Flisby öppnar en ny butik i Göteborg den 31 mars. Men håll ögon och öron öppna – det finns planer på fler butiker med Sveriges största stensortiment.

– Just nu expanderar vi på flera fronter, och detta måste backas upp av lokala lager och kontor, säger försäljningschef Rickard Hjälm på Flisby.

Sedan tidigare finns butiker i Flisby och Malmö. Ett stort kundunderlag I Göteborg gör att det blir en naturlig placering för den nya butiken.
– Läget vid Gasklockan är perfekt. Det är en stor tomt belägen mitt i Göteborg, med goda tillfartsvägar från alla håll. Att alla göteborgare vet var Gasklockan ligger är ju inte heller dumt.

Den nya butiken kommer att husera ett lager av både betongsten, murar, dekorsten, naturstensplattor, fogar och tillbehör. Från extremt billigt till m

ycket exklusivt. Men det planeras också för en nyhet.
– Det är en överraskning som vi fortfarande vill hålla hemlig, säger Rickard Hjälm.

Varför ska göteborgare välja Flisby?
– Vi har gammal gedigen kunskap och service, vi vet hur man väljer rätt sten till sitt hus. Att vi förmodligen har Sveriges bredaste stensortiment gör ju det hela ännu intressantare.

Stenbutiken i Göteborg blir aningen större än Malmöbutiken, men är mindre än huvudbutiken i småländska Flisby.
– Men hela sortimentet finns presenterat i vår utställning. Servicen och kunskapen skiljer sig dock inte mellan de olika butikerna. I alla tre finns personal med lång branschvana.

Expansionen ser ut att fortsätta för Flisby. Det finns nämligen plane om att öppna ännu fler butiker i landet.
– För tillfället kikar vi på Västervik, Jönköping, Stockholm, Örebro och Halmstad.

Premiäröppning: lördagen den 31 mars, klockan 10-15, Adress: Gullbergs strandgata 32.

Välkomna!

Sedan tidigare har Flisby butiker i Malmö och Flisby

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like