Flisby söker platschef till Göteborg

Nu söker vi dig som kan lyfta Flisbys nya butik i Göteborg till dess verkliga potential. Uppgiften blir att utveckla och organisera verksamheten genom att bland annat hitta nya kunder i Göteborg med omnejd. Du leder och fördelar arbetet i butiken samt jobbar med försäljning. Låter det spännande? Läs mer i platsannonsen och hör av dig med en ansökan senast den 23 oktober.

12 Granit 60x30 grafit betongbord 2Till butiken i Göteborg söker vi en

PLATSCHEF

Vår nuvarande platschef slutar sin tjänst och vi söker dig som kan lyfta vår nya butik i Göteborg till dess verkliga potential. Butiken ligger i Hisings Kärra mitt emot IKEA.
Vårt sortiment är betong- och natursten till markbeläggning, murar, trappor, staket mm. Målgrupperna är både konsumenter som vill ha en fin trädgård och entreprenörer och
anläggare. De senare bearbetas via personlig försäljning.

Din uppgift blir att utveckla och organisera verksamheten genom att bl.a. hitta nya kunder i Göteborg med omnejd. Du leder och fördelar arbetet i butiken samt jobbar med försäljning. Dina arbetsuppgifter blir varierande under högsäsong, så räkna med att hoppa in på lagret ibland.Du ska ha säljvana och gärna kunskap om entreprenad och anläggning.Vi tror att du behöver vara driftig, organiserad och stresstålig. Du kommer till ett gott gäng medarbetare med god kamratskap.

Din ansökan skickas till Margita Berglund, margita@flisbyab.se senast den 23 oktober 2015. Tillträde efter överenskommelse.

OM FÖRETAGET:

Flisby AB är ett expansivt företag som grundades 1966 och har ett av marknadens största utbud av marktäckning till trädgård. Vi har gått från att vara ett litet gjuteri på orten Flisby som tillverkade ”Flisbyplattan” till att nu ha etablerat stenbutiker i Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad. Vi har också försäljning via vår stora webbshop. Vårt huvudkontor ligger fortfarande i småländska Flisby. Våra medarbetare är mycket kunniga på vårt breda sortiment och personlig service är ett ledord i företaget. Vi är idag 23 anställda och omsätter ca 65 mkr.

You Might Also Like