Flisby söker webbredaktör/säljare

Vill du jobba med Flisbybloggen och våra kanaler på sociala medier? Just nu har du chansen att ingå i vårt team. Flisby söker en webbredaktör/säljare, heltid, med placering på huvudkontoret i Flisby.

Du kommer att jobba en hel del med vår hemsida och våra sociala medier. På hemsidan jobbar du med produktsortimentet, uppdateringar, content och bilder. Vi har också en chat där många kunder vill prata med oss.

Tjänsten kommer att bestå av 50% försäljning. Detta för att du ska lära dig vårt sortiment, ha kundkontakt och jobba med chatten.

Vi jobbar allt mer med sociala medier och finns idag på Facebook, Instagram, olika portaler samt driver egen blogg. Detta är något vi utvecklar hela tiden.

Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet av marknadsföring/kommunikation i digitala medier. Kan arbeta både självständigt och i vårt marknadsföringsteam. Eftersom det är mycket kommunikation vill vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Tjänsten är heltid och med placering på vårt huvudkontor i Flisby.

Ansökan skickas till margita@flisbyab.se. Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta elisabeth@flisbyab.se. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.

Sista ansökningsdatum är 2017-08-12 och vi kallar till anställningsintervjuer löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

You Might Also Like