Flisby blickar tillbaka på 2015 – och önskar Gott nytt år!

Fyra butiker blev fem. Expansionen fortsatte. En av årets höjdpunkter var när Flisby öppnade en butik vid Vätterns södra strand – i Jönköping.  Men 2015 är också året där Flisby fick en ny vd. Rickard Hjälm blickar tillbaka på sitt första år som vd och ser fram emot jubileumsåret 2016 – när Flisby fyller 50 år. 

rickardhjalmFlisbys vd är överens om att öppningen av Flisbys butik i Jönköping hör till ett av årets ögonblick för stenföretaget, även om Flisby kan se tillbaka på ännu ett lysande år ur en mängd perspektiv.

– Kunderna i Jönköping, både privata villaägare och anläggningsföretag, har i flera år efterfrågat vår närvaro. Det känns extra kul att öppna till en så positiv marknad, säger Rickard Hjälm till Flisbybloggen.

I mitten på mars kom beskedet att Johnny Hansen lämnar vd-posten efter otroliga 40 år. Men helt och hållet har han inte lämnat företaget. Till mångas glädje fortsätter han som styrelseordförande och är vd för såväl moderbolag som systerbolag.

Efter totalt 13 år i företaget och de senaste åren som försäljningschef blev det Rickard Hjälm som blir ett nytt ansikte utåt för Flisby. Ett mycket spännande år, konstaterar han.

– Det är en stor ynnest att få leda ett så här fantastiskt team av kollegor. Mitt jobb är att med positivism staka ut en bana och en riktning åt hela personalen, försiktigt knuffa in de som åker för långt utanför och aktivt delta i arbetet för att få ett bra målresultat. Detta är något som vi lyckats med detta år och ytterligare stärkt vår position på den svenska marknaden, säger Hjälm.

Nu väntar 2016 runt hörnet och det är verkligen inte vilket år som helst för Flisby. 2016 är året när Flisby firar sitt 50-årsjubiuleum. 

– Jag ser med tillförsikt fram emot 2016. Vi är nu än mer etablerade på de orter vi finns. Sortimentet till trädgårdar breddas ytterligare, säger Hjälm och avslöjar att Flisbys webbshop kommer att utvecklas.

– Den blir betydligt bredare med både trädgårdsdekorationer, spännande möbler, kakel och klinkers samt grillar.

Och givetvis kommer vårt jubileum att märkas. I alla butiker firar vi med pompa och ståt. 

– Alla våra kunder får ta del av fina erbjudanden.

Flisby och Flisbybloggen önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

640px-20130727200943_DSC_3420Foto: Daisuke Kuramoto/Wikimedia Commons

You Might Also Like