Flisbys vd ropar högt från Smålands skogar

Flisbys jubileumsår lider mot sitt slut – för den här gången – och vi bjuder på en nyårshälsning signerad vår vd Rickard Hjälm. Han konstaterar att stenföretaget med 50 års historia aldrig sitter still i båten.

“Finns man i en liten by mitt i Småländska skogen måste man ropa högt för att höras”, skriver han. Läs hela nyårsbrevet här!

Hej alla stenvänner!

Ytterligare ett kanonår kan nu läggas till Flisbys historia. 2016 var inte vilket år som helst heller. Det var året som Flisby AB fyllde 50 år. Detta har vi firat med pompa och ståt i alla våra fem stenbutiker. Här i Flisby har vi dessutom skapat ett litet museum med allt från kontorsmaskiner till gamla annonser. I somras kom mycket lägligt en kund in ville komplettera sin stenyta som han hade köpt här i slutet på 60-talet. Tyvärr hade just den stensorten utgått sedan många år tillbaka. Men vi köpte provstenen som kunden hade med sig – och den kan nu beskådas i glasmontern!

Vi har under året inte suttit still i båten. Finns man i en liten by mitt i Småländska skogen måste man ropa högt för att höras. Detta har vi lyckats bra med genom nyheter som till exempel granitkeramik och marmor. Vi har under året ökat våra marknadsandelar hos både villaägare och anläggningsföretag.

Normalt levererar Flisby sina produkter med stora lastbilar som kör i skytteltrafik. Historiskt sett har vi även levererat med både bil, båt, flakmoppe, truck, taxi och på järnväg. Det känns extra kul att vi 2016 för första gången också levererat med helikopter. Ingenting är omöjligt!

Nu stormar vi in i nästa spännande år. Vem vet i vilken stad vi dyker upp med nästa stenbutik?

Jag vill med detta tacka alla våra kunder och mina fantastiska kollegor för detta år. Det är ni som gör detta företag möjligt.

Gott nytt år!

unnamed-10

You Might Also Like