Gott Nytt År önskar alla vi på Flisby

Tjugohundratolv börjar närmar sig slutet och vi på Flisby och Flisbybloggen vill önska våra kunder, leverantörer och läsare en riktigt fin sista dag på 2012 och ett Gott Nytt År. Johnny Hansen, vd på Flisby AB, ser tillbaka på ett ljust år och siktar mot ett spännande och inspirerande 2013 – här kan du läsa Johnny Hansens hälsning.

Detta 2012 har varit ett spännande år med ökat intresse och försäljning av våra produkter. Våra framgångsrika butiker i Malmö, Flisby och på nätet har fått ett syskon, denna gång i Göteborg. Mitt i stan, vid gasklockan, har vi öppnat vår fjärde butik med tillhörande servicelager och utställning. Intresset har varit fantastiskt och från dag ett har det varit som om vi funnits på plats i 20 år.
Nu ser vi med stor tillförsikt och spänning fram mot 2013, med ett antal nya spännande produkter. Vi har fyllt våra butiker och lager med allehanda nyttiga och roliga produkter för trädgården.
Ett tips för er som planerat trädgårdsprojekt till våren: Besök våra butiker eller ring oss redan nu när våra säljare har som mest tid att hjälpa er med idéer kring färger, materialval och formspråk.

Tack för i år och väl mött 2013!
Johnny Hansen
VD, Flisby AB

 

 

 

You Might Also Like