Hösten är här – massor av rea hos Flisby

Många känner till att vi på Flisby har en fyndhörna i webbutiken som nästan alltid innehåller billiga godbitar. Och nu är den fullkomligt fylld med sådana! Höstrean bjuder på riktigt fina priser på fler populära stenar i vårt sortiment, men också mycket annat som behövs för anläggningen. Dessutom erbjuder vi kanonpriser på ett antal udda partier av betong och natursten – en utförsäljningen som heter duga. Vi säger bara: In och titta, in och fynda!

Bäst och enklast överblick får du genom att gå in i vår reahörna respektiver utförsäljningssida. Men här kommer några utvalda erbjudanden som finns just nu (risken är förstås att det snabbt rensas ut i fyndhörnan och utförsäljningen). Vi hoppas att du hittar något som passar dig, och som behövs till din drömträdgård.

Några erbjudanden:

Kompassros i granit, 70 cm (Obs! Nedsatt pris på grund av små stenskott) – ordinarie pris 1899 kr, nu 499 kr!

Partier – udda och/eller utgående partier av allt från vacker granit (60x30x3 cm), en granittrappa, kalksten (60x30x1 cm) till gräsarmering, trappblock och mursten. Här ser du ett smakprov (klicka på bilden, eller här,  för att komma till utförsäljningen)

Granitsten på nät, ordinarie pris 899 kr/kvm, nu 759 kr/kvm. 

Skiffer, svart (30x30xca3 cm), ordinarie pris 649 kr/kvm, nu 519 kr/kvm

You Might Also Like