Julklappstips: Ge bort en trädgårdskurs

Det brukar kännas likadant varje år – till slut står det still när den perfekta julklappen ska inhandlas, samtidigt som julstressen blir allt större. För alla trädgårdsintresserade vill vi slå ett slag för intressanta trädgårdskurser som arrangeras runt om i landet. Det är perfekt för den som inför nästa säsong vill ha lite mer kunskap och fler tips för att åstadkomma något nytt och spännande i sin utemiljö. En extra kick för att skapa den där efterlängtade drömträdgården.

Åtminstone två av trädgårdsarkitekterna som Flisby samarbetar med har spikat nästa års kursdatum.

1) Elisabeth Lindman håller heldagskurs i Borlänge den 16/2, pris: 1 750 kronor. Så här skriver hon om upplägget:

"Kursen vänder sig till dig som är trädgårdsintresserad. Inga förkunskaper krävs. Under en heldag, går vi igenom de viktigaste stegen. Föreläsningarna, som består av teoretisk genomgång av momenten förtydligas med hjälp av inspirerande och åskådliggörnande bilder, varvas med praktiska övningar där du får träna på varje delmoment genom att skissa på din egen trädgård. Du får en god inblick i trädgårdsdesignens grunder och en bra plattform till din egen trådgårdsritning."

Mer info här!

2) Helena Åhlund arrangerar helgkurser i Nyköping (26-27/1, 23-24/2, 23-24/3 och 20-21/4). Från Trädgårdmakarens hemsida:

"Kursen vänder sig till dig som är trädgårdsintresserad och vill lära dig hur man planerar och designar en snygg, ombonad och praktiskt trädgård. Du behöver inte ha några förkunskaper gällande design men det är bra om du har ett begrepp om vad trädgård innebär. Du behöver heller inte vara konstnär eller kunna rita perfekt, du får lära dig det nödvändigaste."

Mer info här!

Här hittar du alla våra trädgårdsarkitekter – läs mer om dem och vilka tjänster som erbjuds. Har du också en kurs nästa år? Mejla till flisbybloggen@gmail.com så lägger vi till er i inlägget. Du kan också dela en länk eller info på Flisbys sida på Facebook.

You Might Also Like