Klä din vägg inne med natursten

Skiffervägg eller stenfanér? Två populära alternativ för dig som vill ha natursten på väggen inomhus! Strålande för dig som vill göra en lite annorlund fondvägg, klä in en pelare eller skapa en råare look i ett rum. Våra skifferväggar, som även är supernsygga utomhus, finns i en mängd olika nyanser, och detsamma gäller sortimentet med supertunn stenfanér.

Stenfanér: Vad är det? Supertunn skiffersten som till och med kan böjas, och därmed ett utmärkt material för dig som smidigt vill förvandla ett rum. Stenfanér passar såväl köket som hallen eller sovrummet, perfekt för dig som vill renovera ett rum utan att det kostar skjortan. Flisby har stenfanér i fem olika färger till ett riktigt bra pris – endast 299 kronor per platta. Varje platta mäter hela 122×61 cm.

Varje ark är unikt och kan skifta i både struktur och färg. Stenfanér är alltså skiffer som skivas  i extremt tunna skikt och fästs på en polyesterbaksida, som enkelt kan klistras fast på till exempel väggen.  

Våra fem färgnyanser: 1) Grå (påmminner om Offerdalskiffer) 2) Ocean (grön ton med mycket struktur), 3) Rustik, 4) Lava (dov ton med inslag av lila) och 5) Koppar.  Läs mer här!

stenfaner lava säng

Stenfanér limmas enkelt med vårt ekofix lim, medans skifferväggen smidigt monteras med beklädnadsfix.

Skiffervägg: Äkta skiffer som monterats samman med stenlim eller betong till färdiga sektioner. Passar inne såväl som ute, fint till murar, fondväggar, runt öppna spisen eller på  skorstenen. Sätts på fast underlag typ gips, betong eller Leca med beklädnadsfix. Här läser du mer om vårt breda sortiment av väggbeklädnad, bland annat skifferväggar.

10_skiffervagg_svart

10_skiffervagg_brun_4

 

You Might Also Like