Spaning: Lysande kruka

Dagarna blir ljusare. Det blir varmare. Och vi spenderar allt mer tid utomhus. Somliga kan njuta av midnattssol – men för oss allra flesta behöver vi ordna egen belysning för att kunna se varandra i småtimmarna. Vill du dessutom känna doften av sommarblomster? – Shoppa en lysande kruka! Vi har två tips för alla plånböcker.

Bloompot är originalet bland lysande krukor. Den har blivit en dundersuccé i såväl offentliga miljöer som privata trädgårdar. I mängder av läckra färger skapar den stämning i en tempertur du själv bestämmer, tack vare ditt färgval. Du behöver varken oroa dig för dålig väderlek eller höga elräkningar. Krukorna är nämligen vädertåliga och utrustade med lågenergilampor som ger låga driftskostnader. Men måste du betala mer för att få en kruka till din ägo. Hos Wohnzimmer kan du köpa den minsta krukan för 1 695 kronor.

Clas Ohlson har också satsat på en ljuskruka. Den är också vädertålig och energisnål, men till skilland från Bloomspots otaliga storlekar (4o-, 60- och 90 cm höga) och färger, finns den endats i ett utförande.

You Might Also Like