Lysande stenar i trädgården ger stämning

Snart vrider vi tillbaka klockan igen och mörket tar ett större grepp om fritiden. Men låt inte hösten hindra dig att njuta av trädgården när kylan, rusket och mörkret är här. Flisby lysande "stenar" är såväl snygga som en stämningshöjare i trädgården. Flisby säljer lysande stenar i två storkekar, och varje sten kan lysa/tona/pulsera i 16 olika nyanser! Vilken färg passar dig?

Ljusstenarna passar perfekt i grupp, men trivselfaktorn ökar också med en enstaka – i blomsterrabatten, under trädet, på balkongen, vid uteplatsen, i växthuset eller låt lamporna flyta i poolen. För beställning och mer info – klicka här!

lysandestenarblandade

Lamporna laddas med tillhörande sladd och styrs med en tillhörande fjärrkontroll. De kan lysa i 16 olika färgnyanser, tona eller pulsera. Vattentät plast klass IP65 för utomhusbruk. Led-chippet fungerar i 50 000 timmar. Utbytbart Li-on batteri håller för 500-1000 laddningar och urladdningar. Kan även placeras flytande i en pool. Om man vill koppla på ström från huset direkt i lamporna kan det vara bra att fråga en elektriker.

You Might Also Like