Möt hösten med lysande stenar – i 16 nyanser

Kylan, rusket och mörkret är på ingång – men låt inte hösten hindra dig att njuta av trädgården. Med fin och praktisk belysning blir det både mysigare och ljusare att vara utomhus. Vi som gillar stenar har kanske lite extra svårt att motstå dessa lysande "stenar", men visst är det både snyggt och en rejäl stämningshöjare? Flisby säljer lysande stenar i två storkekar, och varje sten kan lysa/tona/pulsera i 16 olika nyanser! Din smak bestämmer hur just dina lampor lyser.

Ljusstenarna passar perfekt i grupp, men trivselfaktorn ökar också med en enstaka – i blomsterrabatten, under trädet, på balkongen, vid uteplatsen, i växthuset eller låt lamporna flyta i poolen. Flisby har två storlekar och den lite mindre kostar 795 kronor, medan den stora kostar 995 kronor. För beställning och mer info – klicka här!

lysandestenarblandade

Lamporna laddas med tillhörande sladd och styrs med en tillhörande fjärrkontroll. De kan lysa i 16 olika färgnyanser, tona eller pulsera. Vattentät plast klass IP65 för utomhusbruk. Led-chippet fungerar i 50 000 timmar. Utbytbart Li-on batteri håller för 500-1000 laddningar och urladdningar. Kan även placeras flytande i en pool. Om man vill koppla på ström från huset direkt i lamporna kan det vara bra att fråga en elektriker.
 

You Might Also Like