Nu firar vi Flisbys 50-årsjubileum

Mer än 18.000 dagar har passerat revy sedan Flisby grundades 1966. Det betyder att vi har nöjet att fira vårt 50-årsjubileum i år – firandet börjar redan på lördag i Flisbys butik i Malmö. Under året bjuder vi på en massa fina erbjudanden och lovar festliga aktiviteter i alla våra butiker.

flisby50Allt började i småländska Flisby. Och det är just i Flisby som huvudkontoret ligger kvar 50 år senare. Men sedan dess har vi öppnat butiker på fyra nya orter: Malmö, Göteborg, Halmstad och Jönköping. Med fem decennier på nacken är det inte så konstigt att vi har ett extremt brett sortiment – både för den som vill få in naturstenen i husets rum och den som vill förhöja gården med vackra stengångar, tidlösa uteplatser och praktiska uppfarter i grus eller betong- och natursten. Också vårt kunnande har vuxit sig till en viktig kunskapsbank för alla trädgårdsälskare. Vi kan slå oss för bröstet och säga att vi har stenkoll utan att vara på hal is. Vi är helt enkelt det lilla stenföretaget som inte har några problem att bära en stor kostym.
I år firar vi att Flisby aldrig har varit i bättre form. Under året bjuder vi därför på en massa fina erbjudanden och lovar festliga aktiviteter i alla våra butiker. När firar vi med specialerbjudanden i respektive butik?

Malmö: Lördagen den 14 maj

Jönköping och Halmstad: Lördagen den 21 maj

Göteborg: Lördagen den 28 maj

Flisby: Onsdagen den 15 juni

Varmt välkomna! 

flisbybutiken

You Might Also Like