Nu jobbar vi med Flisbykatalogen 2013

DSC_3866-1

Drygt 3.000 fotografier har blivit knäppta med Flisbys kamera i höst – det är Henrik Hansen som rest runt i landet för att fotografera till nästa års Flisbykatalog. Redan nu får bloggens läsare ett smakprov av vad som ska fylla sidorna.
– Jag känner mig priviligerad som får möjligheten att komma hem till våra kunder och se hur de använt sig av vår sten, säger han.

Precis som förra året är det många som väljer natursten. Henrik Hansen har också besökt flera trädgårdar med stora betongplattor.

– Det är extra kul om jag också varit med och ritat, eller kommit med förslag och lösningar, säger han till Flisbybloggen.

Numera märks det att allt fler tar hjälp av en trädgårdsarkitekt, enligt Hansen.

–  Slutresultatet är alltid betydligt bättre då, det blir en helhet som smälter väl samman med huset. Och dessa objekt är ju alltid extra kul att fota, säger han.

– Små medel räcker ofta för att förändra hela trädgården och husets karaktär, genom smarta lösningar och snygga material.

Nu bearbetas bilderna och snart börjar arbetet med att utforma nästa år katalog. Den ska fyllas med inspirerande bilder från kunder som låtit Flisby fotografera resultatet av sina trädgårdsprojekt med stenar ur Flisbys sortiment. I maj nästa beräknas nästa katalog släppas.

You Might Also Like

  • Bm Borjeson

    Ser fram emot katalogen och hoppas på många tips. En sak är dock klar – tror det lönar sig att be någon som kan komma med förslag, rita och proffs som utför det. Vi är själva på gång att göra något och har därför vandrat runt och tittat hur andra gjort för att få lite inspiration – det syns verkligen skillnad där proffs varit framme!