Premiär för Flisbybloggen!

Flisby har inte bara en sprillans ny hemsida. Vi har en superfräsch blogg också. I dag öppnar vår blogg – en inspirationskälla som ska sprudla av interaktivitet från er läsare. Här kommer ni att få stenkoll på allt du behöver veta om grus, plattor, stenar – ja, allt som ger dig en ännu vackrare trädgård.

Bloggen kommer att vara med dig hela vägen. Från planering. Under projektet. Och efteråt.

Före: Vi matar dig med goda råd från våra erfarna trädgårdsarkitekter. Dessutom hjälper vi till med inspirationsbilder –  vi delar med oss av våra godbitar, och du kan skicka in bilder på dina guldkorn.  Vi bevakar branschens spännande nyheter.

Under: Våra säljare och anläggare är fyllda med god tips och råd. Hör av dig om du har några bekymmer! Hur ska man foga? Kan jag parkera bilen på skifferplattor? Vi listar de vanliga frågorna. Men också de ovanliga.

Efter: En snygg uteplats behöver inte bara iögonfallande stenar. Den behöver också läckra trädgårdsmöbler, mysiga fågelbad och stämningsfull belysning. Vi spanar efter snygga trädgårdsprylar – och skickar ut våra favoriter till bloggen.

Vad kan du bidra med? Inspirationsbilder? Frågor? Tips? Eller inredning för trädgården?

Välkommen att mejla john@flisbybloggen.se eller skicka ett meddelande genom kontaktformuläret.

You Might Also Like