Projekt: Bunkeflostrand, del 4

Vi är nyfikna på era trädgårdar. Därför åker vi ut och kollar läget med era stenprojekt ibland. Vi vill veta gärna vad som hänt med stenarna, när de lämnat vårt lager. Från det allra första spadtaget, tills den sista stenen ligger på plats. För några veckor sedan började vi besöka en familj i Bunkeflostrand, Malmö. Deras trädgård är inte färdig ännu, men ni ska få se hur långt de hunnit. Här är del 4 av 5.

PADDA. Om du tittar noga, så kan du se att stenmjölet tryckts ihop ordentligt, tack vare några vändor med en “padda”. Nu har förarbetet kommit långt – det börjar bli dags att lägga ut stenen.

MUR. Nu är stenmurarna på plats. Det är en otumlad, “Gårdamur” som familjen valt.

GATSTEN. Den vackraste gatstenen är den begagnade. Den har varit med och slitits länge, och fått en snygg patina som kan vara värt en lite dyrare prislapp. På en pall i trägården väntar storgatsten på att få bli kantsten.

Fortsättning följer…

Vill du visa hur vacker din trädgård blivit? Vi gillar före/efter-bilder. Det gör våra läsare också. Om du skickar in dina bilder, så finns det stor chans att de publiceras på Flisbybloggen. Mejla till john@flisbybloggen.se.

You Might Also Like