Sista chansen: Tävla om 6.000 kronor till berså!

Missa inte vår tävling med tusentals kronor i potten! Sista tävlingsdag är söndagen den 30 juni. Saknar du också barndomens saftkalas i mormors bedårande berså? Det är du inte ensam om – den klassiska bersån är på trädgårdsmodet igen. Nu har du chansen att vinna materialet som behövs till just din egen berså! Första pris är material till ett värde av 6.000 kronor!

modernbersa2:a pris material till berså värde 3.000:-
3-10:e pris Trädgårdskit värde 295:-/st

Så här går det till: Gör en enkel skiss där du beskriver dina tankar, beskriver vilka material du vill ha och tankar kring ev. växter. Gillar du inte att rita så går det lika bra med en målande beskrivning i ord.

När: Tävlingen pågår till och med den 30 juni. Vinnarna presenteras senast 15 juli på vår hemsida, Flisbybloggen och kontaktas personligen.

Hur: Skicka ditt tävlingsbidrag via mail: mail@flisbyab.se eller post: Flisby AB, 578 75 Flisby och märk med ”Vinn en berså”

En jury bestående av Johnny Hansen och Margita Berglund från Flisby, Elisabeth Wilander och Zandra Knutsson från Byrån kommer att utse pristagarna. Anställda eller anhöriga på Flisby eller Byrån får ej delta i tävlingen. De vinnande förslagen presenteras på Flisbys hemsida och kan komma att användas i Flisbys marknadsföring.

SW_0306_107

You Might Also Like