Smidigare vinter med snösmältningsmatta

Så här års kan ju snön vara en riktig plåga. Föreställ dig en svinkall vintermorgon, drivor av tung snö på garageuppfarten och stressen att lämna barnen på skolan innan det är dags att inta arbetsplatsen… Ingen drömmorgon va? Snö som vräkt ner en hel natt är verkligen en jobbig syn när det är dags att ta bilen till jobbet eller ta sig ut till parkeringsplatsen. Här kommer snösmältningsmattan in i bilden – en räddare i nöden!

snosmaltFörsta snön är ofta mysig och välkommen i vintermörkret, men hur kul är det att skotta stup i kvarten? Ju mer snö, desto tyngre. Slipp snö på garageuppfarten och gångarna med hjälp av en smart snösmältningsmatta från Flisby. Och nej, det är inte en jättehög driftkostnad – något som man skulle kunna tro.

Mattan smälter snö och lämnar en ren torr yta att gå på.

Snösmältningsmatta 2,1m2: 1.995,00 kr/st. Men om du köper en större matta blir kvadratmeterpriset ännu billigare – 9m2 kostar endast 4.495 kronor/st. Mer info här.

2,5 m2 kostar 4 kr/h i drift. Ponera att elen slås på när man går och lägger sig om man ser att det börjat snöa. Detta innebär ca 8 timmars drift under natten vilket ger 32 kr i kostnad. Låt säga att det snöar 20ggr/år, då får vi en årlig kostnad på 640 kr i ökad kostnad.

 

Snösmältningsmatta under granit

You Might Also Like