Smutsavvisande yta på sten med impregnering

Väder och vind kan naturligtvis slita hårt, även på en tung och rejäl sten. Men genom att impregnera stenen kan du få en mer smutsavvisande yta – något som resulterar i en mer lättskött sten. Vi på Flisby har några olika impregneringsmedel som vi slår ett slag för när vi får frågor om hur man kan skydda sten från smuts och fläckar. 

Steinfix 50

En nyhet i vårt sortiment. Steinfix 50 kan användas på alla typer av stengolv, men är främst avsedd att användas på icke polerad natursten. Steinfix 50 ger även ett visst fläckskydd på polerad marmor. PH-koncentrat 8,5. Köp, eller mer info, här

SurfaPore C

Nano SurfaPore C är en vattenbaserad impregneringsvätska utan farliga lösningsmedel. Nanoteknologin är särskilt smart när det handlar om att skapa en vattentät yta för betong. Köp, eller mer info, här. 

Steinfix 100

En impregnering som kan användas på samtliga typer av sten/keramisk flis/betong etc. Stöter effektivt bort oönskade vatten-, fett- och oljebaserade fläckar. Produkten är anpassad för nordiska förhållanden och tål därför is och frost. Impregneringen är diffusionsöppen, osynlig och luktfri. Finns i två storlekar. Köp, eller mer info, här.

granit-romanum-grefit-garageGranit och kantsten
DSC_0470Torgsten, betong.

You Might Also Like