Stenfanér är perfekt för din vägg inomhus

Sten behöver verkligen inte vara tungt och tjockt  – det kan vara precis tvärtom. Fantastisk stenfanér bevisar det – det är supertunn skiffersten som till och med kan böjas, och därmed vara ett perfekt material för att förvandla dina rum på ett enkelt sätt. Kanske något föri köket? Eller varför inte klä en av väggarna i hallen eller sovrummet?  Vi på Flisby tycker att stenfanér är perfekt om man vill ge sina rum den där lilla extra piffen utan att det blir så dyrt. Flisby har stenfanér i fem olika färger till ett riktigt bra pris – endast 299 kronor per platta. Varje platta mäter hela 122×61 cm. Just nu säljer vi dessutom stenfanér fraktfritt. 

Varje ark är unikt och kan skifta i både struktur och färg. Stenfanér är alltså skiffer som skivas  i extremt tunna skikt och fästs på en polyesterbaksida, som enkelt kan klistras fast på till exempel väggen.  

Våra fem färgnyanser: 1) Grå (påmminner om Offerdalskiffer) 2) Ocean (grön ton med mycket struktur), 3) Rustik, 4) Lava (dov ton med inslag av lila) och 5) Koppar.  Läs mer här!

Stenfanér "Lava:

stenfaner-lava-carp3 stenfaner-lava-carp6

 

stenfaner lava säng

You Might Also Like