Trädgårdens mitt med en cirkel av sten

En cirkel i svart skiffer passar perfekt till den lilla uteplatsen – stället där vi möter dagens första solstrålar till morgonkaffet. Men cirkeln har även fler användningsområden. Den kan till exempel vara en del av en lång gång, där den används för att göra ett avbrott i mitten, eller i en berså.

Färdiga cirklar är smarta att använda eftersom man enkelt får den där mjuka runda formen, utan att behöva kapa och passa ihop stenen. Ett perfekt hemmaprojekt då cirklarna levereras i ett gör-det-själv-kit – det lägger du mycket enkelt på sin plats.

Årets nyhet är att storsäljaren Plateau nu även finns som cirkel. Denna tillverkas i betong och finns i färgerna grå, sandgrafit och grågrafit. Cirkeln mäter 2,56  meter i diameter och i mitten finns ett hål som kan fyllas med exempelvis gatsten, men även någon typ av dekorsingel. Alla cirklarna kan med fördel fogas med hjälp av romex som skapar en näst intill ogräsfri fog.

Till alla våra cirklar finns sten i samma färg i andra storlekar så att du kan kombinera cirklarna med andra ytor. Mer info här!

Plateau

Svart skiffer

Grå kalksten

Grändsten

 

You Might Also Like