Tre dagar kvar – snart öppnar Flisby i Göteborg

Det är full rulle vid Gasklockan i Göteborg – lördagen den 31/3 öppnar Flisby sin tredje butik. Du som planerar ett besök kan redan nu förbereda dig på pangpriser från och med premiärdagen.

Butiken är äntligen färdigbyggd. Nu återstår det bara att fylla den med Flisbys breda stortiment av sten, passion, inspiration och personal med stenkoll.

– Det går full fart framåt och vi hinner klart i tid. Nu skruvar vi ihop Ikea-möbler, kopplar in datorer, fyller hyllor med produkter och finputsar det sista, säger Margita Berglund, personalchef på Flisby, till Flisbybloggen.

Den nya butiken på Gullbergs strandgata 32 (precis bredvid Gasklockan) kommer att husera ett lager av både betongsten, murar, dekorsten, naturstensplattor, fogar och tillbehör. En utställning kommer också att stå klar senare i vår.

– Flisby är väldigt trendinriktade och satsar mycket på att lägga den där lilla extra tiden på kunden, allt för att trädgården ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att våra kunder är nöjda, säger Margita Bergund. Hon tror att serivcen är ett bra vapen när Flisby ska slå sig in på stenmarknaden i Göteborg.

Öppettider: Mån-Fre: 8-18, Lördag: 10-15

You Might Also Like