Skicka in bilder – tävla om 9 000 kronor!

Nu kör Flisby igång arbetet med nästa års Flisbykatalog – där marknadens största utbud av marktäckning till trädgården ska presenteras. Men vi behöver lite hjälp. Därför ger vi våra kunder chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 9 000 kronor om du skickar in bilder på din trädgård – fotografierna ska visa sjösten, granit, skiffer, marmor, betongsten eller något annat ur vårt sortiment. 

Varje höst reser vår fotograf runt bland våra kunder och fotograferar era vackra trädgårdar – vi gillar att se hur resultatet av era trädgårdsprojekt blir.

Med hjälp av bilderna blir Flisbykatalogen en perfekt inspirationskälla för alla som vill ha stenkoll olika slags marktäckning. Borde vi komma förbi dig och ta några bilder? I så fall är det dags att tävla nu!

Vinster:

1:a pris: 5 000 kronor i presentkort hos Flisby

2:a pris: 3 000 kronor i presentkort hos Flisby

3:e pris: 1 000 kronor i presentkort hos Flisby

Så här går det till:

1. Skicka in bilder till john@flisbybloggen.se senast den 2 oktober 2011.

2. I mejlet anger du kontaktuppfiter, adress och berättar om vilka produkter från Flisby som finns i din trädgård.

3. Flisby gör ett löpande urval av intressanta trädårgar som kan bidra till en variation i Flisbykatalogen 2012 – så skynda att skicka in dina bilder.

4. En fotograf från Flisby AB tar kontakt och bokar in ett besök hos några av de som skickat in ett eller flera tävlingsbidrag.

5. I mitten av oktober presenteras tre vinnare bland de trädgårdar som blir publicerade i katalogen 2012.

6. Bli ett fan på vår Facebooksida så håller du dig uppdaterad om tävlingen och får samtidigt ta del av inspiration och nyheter från oss. Besök www.facebook.com/flisbyab.

Nyfiken på Flisbykatalogen 2011? Se här!

Lycka till!

 

You Might Also Like