Vi gjorde det – Flisby tog hem priset!

Drygt 16 000 företag hade chansen – men bara ett gick hela vägen i mål. Årets marknadsförare i Jönköpings län är ingen mindre än familjeföretaget Flisby AB. Det glädjande beskedet fick vi på Jönköpingsgalan som gick av stapeln under lördagskvällen

– Överraskande och hedrande, säger vd Johnny Hansen till Flisbybloggen.

Årets galakväll i mässhallen Elmia var naturligtvis extra spännande för oss på Flisby. Nomineringen för några veckor sedan kom som en glädjande överraskning. Frågan var om vi skulle hamna i fint sällskap med HV71 och Hags, två av de 15 företag som dittills fått priset. Och det gjorde vi.

– När motiveringen lästes upp, och jag förstod att vi blivit utvalda av juryn, överväldigades jag av den underbara känslan att få vara ansvarig chef för ett så fantastiskt team. Dels de som arbetar direkt i Flisby och dels de som arbetar utanför Flisby men i tätt samarbete med oss. Jag tänker främst på vår reklambyrå, Byrån i Tranås, och vår bloggansvarige i Köpenhamn, säger Johnny Hansen.

Priset för Årets marknasförare delas ut till den som varit bäst på att marknadsföra sig under året i Jönköpings län. Appen till smartphones, närvaron på Facebook och den här bloggen är några av anledningarna till att Flisby vann. Nu ska vi fortsätta med att vara bäst på marknadsföring.

– Alla vet att teknisk utveckling tenderar att accelerera och sättet att kommunicera med kunder förändrar sig snabbt. Vi tänker se till att vi tar till oss av denna utveckling. Därmed kan vi ha en fortsatt maximal kommunikation med människor, även om de inte just nu är våra kunder, säger Johnny Hansen.

Det är inte bara den fina utmärkelsen som gjorde att Flisby hade en toppenkväll i går.

– Maten var fantastiskt tillagad av vår stjärnkock Myllimäki och underhållningen var på topp. Jag lyckades dessutom snika till mig en kram från kvällens konferenicer Carina Berg, jag påstod fräckt att jag blivit lovad att det ingick i priset, säger Johnny Hansen.

BLI ETT FAN AV FLISBY PÅ FACEBOOK – KLICKA HÄR!

 

"Guldstickan" i händerna på Kristofer, Annika, Johnny och Elisabeth.

Vd:n Johnny Hansen håller tacktal.

 

 

You Might Also Like