Workshop hos Flisby: Hur planerar man en trädgård?

Tre trädgårdsarkitekter finns på plats hos Flisby i Malmö den 27 mars och 11 april. Anledningen: räta ut frågetecken hos alla som planerar för en ansiktslyftning i trädgården.
–  
Tanken med workshopen är att man under en kväll ska komma till Flisbys butik i Malmö och få en genomgång i tankarna kring att planera sin trädgård, säger  Camilla Berg, trädgårdsingenjör hos Zinnia Garden.

 

anmältillVad behöver man tänka på för att få till en bra helhet? Vilken stil passar till mitt hus, och vilka material kan jag använda? är några av frågorna som arkitekterna ska försöka besvara.

Kvällen börjar med en föreläsning om de grundläggande principerna i trädgårdsdesign. Med hjälp av dina egna tomtskisser, ett par överskådliga bilder på trädgården och dina egna inspirationsbilder går du förhoppningsvis hem med många tips och ett gäng fräscha idéer att förverkliga.

–  Efter en grundlig och inspirerande föreläsning kommer deltagarna att själva få rita och formge sin trädgård med handledning av oss tre arkitekter. Kursdeltagarna får också ett kompendium med inspirerande bilder och material som berättar arbetsgången, säger Camilla Berg.

Efter kvällskursen får varje deltagare en uppföljande rådgivning under 30 minuter – också den i Flisbys Malmöbutik. 

Under kvällen får deltagarna också få hjälp att jämföra och titta på stenmaterial ur Flisbys sortiment.

12 platser, först till kvarn…
Tid: 27 mars och 11 april, klockan 18.30-21.30. Pris: 1.200 kronor/deltagare. Mer info här!

 

ingår

skiss 

You Might Also Like